Keskin

Öztürk ve Ercan Keskin’de Ekmel Cönger’e destek istediler

26.Dönem Kırıkkale Milletvekili Abullah Öztürk ve Ak Parti İl Başkan yardımıcısı Haluk Ercan,Keskin ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

26.Dönem Kırıkkale Milletvekili Abullah Öztürk ve Ak Parti İl Başkan yardımıcısı Haluk Ercan,Keskin ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
EKMEL CÖNGER’E DESTEK İSTEDİLER
26.Dönem Kırıkkale Milletvekili Abullah Öztürk ve Ak Parti İl Başkan yardımıcısı Haluk Ercan,Keskin ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.Esnaf ziyareti gerçekleştiren Öztürk ve Ercan, Ak Parti Keskin Belediye Başkan adayı Ekmel Cönger’e Keskinli hemşehrilerinden destek istediler. Ekmel Cönger ” Değerli milletvekilimiz Abdullah Öztürk’e ve İl Başkan yardımcımız Haluk Ercan’a destekleri için teşekkür ederim.Bizim derdimiz Keskinimiz, sevdamız bu. Sayın vekilim ve il başkan yardımcımız ile esnaflarımızı tek tek ziyaret ederek talep, istek ve önerilerini dinledik.Tüm önceliğimiz Keskin. Bizler Keskin’nin evlatları olarak belediye meclis üyelerimiz ile birlikte ilçemize hizmet etmek. Keskin’i sosyal belediyecilikle buluşturmak adına yola çıktık. Keskin’nin evladı olarak Keskinimizin sorunlarını biliyoruz ve inşallah bu sorunları çözecek projelerimiz hazır. Tarımı, sanayi ve kültürel mirası ile turizmi ile kalkınan bir Keskin için çalışacağız.” dedi. ifadelerini kullandı.
Bir 6 kişi görseli olabilir

Bir 4 kişi görseli olabilir

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x