GündemKırıkkaleManşetSpor

Taraftar Fikret Karabudak’a akın etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor ve rakibi Yeşil Kırşehirspor ile Pazar günü oynadığı maçta taraftarlar temsilcimizi yalnız bırakmayıp binlerce taraftarla stada akın ettiler.

 

KARABUDAK DOLDU TAŞTI.

Kırıkkalespor ve Yeşil Kırşehirspor karşılaşmasında temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor taraftarı soğuk ve rüzgarlı havaya aldırış etmeden stadı adeta hınca hınç doldurdular. Heyecanlı ve bol pozisyonlu bir maç izleyen taraftar ve yönetim bir an bile takımını desteklemekten vazgeçmediler. Büyüğün den küçüğüne, yaşlısından gencine stadı dolduran taraftar 90 dakika boyunca yerlerine oturmadan maçı heyecan ve büyük bir coşkuyla izledi. 65. Dakikada Murat Şahin ile bulduğumuz gol sonrası daha da iştahlanan taraftar 1-0 öne geçmemize rağmen takımı adeta motive ederek ikinci gol arayışlarında daha da çok etkili oldular. Yaklaşık 8 bine yaklaşık taraftar maçın bitiş düdüğüyle birlikte liderlik sevinçlerini takımları destekle sürdürdüler.

 

CAN’DAN TAKIMA DESTEK

Temsilcimiz Türk Metal ve Yeşil Kırşehirspor maçını izlemeye gelen Ak Parti Milletvekili Ramazan Can 90 dakika boyunca takıma tam destek verdi. Konuşmasında, “Kırıkkalespor şehrimizin manevi bir değeri ve kulübüdür. Bizler bugün şehrimizin takımına destek vermeye geldik. Burada şuan atmosfer çok güzel. Bizde bu şehrin evladı ve vekili olarak elimizden geleni yaparak Kırıkkalesporumuza her zaman destek vereceğiz” dedi.

 

ENGELLİ VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ

Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor maçını izlemeye gelen engelli vatandaşlarımız stadın girişinde bulunan engelli yolunun çok yüksek olmasından ve engelli araçlarının yokuşu çıkamayıp beş, altı vatandaşın kendilerini çıkarmasından dolayı oldukça rahatsız ve şikayetçi olduklarını belirttiler. Engelli vatandaşlarımız,” Biz hafta sonları maça geliyoruz ve stat girişinde bulunan alt geçit engelli yolunun çok yüksek ve yokuşlu olması bizi baya bir zorluyor taraftarımız sayesinde bizi ya kucaklayıp yada engelli aracımızı iterek çıkarmasından oldukça rahatsız oluyoruz. Yetkililerin bu duruma bir çare olmasını istiyoruz” dedi.

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu