Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Tarih Yazmaya Çok Az Kaldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Orhan Kılıç, bugün Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren yatırımcı firmaları ve çalışanları ziyaret etti.

HABER: TAHİR ERDEM

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Orhan Kılıç, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Seçimlere 2 gün kala ziyaretlerini arttıran Milletvekili Adayı Kılıç, tarih yazmaya çok az bir zamanın kaldığını söyledi.

Burada açıklamalarda bulunan Kılıç, “Bugün, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren yatırımcı firmalarımızı ve çalışanlarımızı ziyaret ettik. Binlerce hemşehrimize iş imkanı sağlayan yatırımcılarımızın varlığı bizlere gurur verdi. İnşallah İYİ Parti iktidarında Kırıkkale’mize daha fazla yatırımcı ve daha fazla istihdam için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Her bir firma temsilcimize ve bizleri gülen yüzlerle karşılayan çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu