Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Tatil dönüşü dikkat!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son günlerde meydana gelen trafik kazalarının artması ve kazalara bağlı olarak can kayıpları ile yaralı haberlerinin gelmesi üzerine uzmanlar, sıcak havalarda insanların daha agresif olduklarının altını çizerek, tatil dönüşü sürücülerin daha dikkatli olmaları konusunda uyardılar.
 
SERİN HAVLARDA YOLCULUK YAPIN
43 ilin birleşme noktası olan ilimizde son günlerde meydana gelen trafik kazalarının artması ve kazalara bağlı olarak can kayıpları ile yaralı haberlerinin gelmesi üzerine uzmanlar, sürücülerin daha dikkatli olmalarını ve serin havalarda trafiğe çıkmaları konusunda uyarılarda bulundu. Meydana gelen trafik kazalarının artmasının sıcak havalarda sürücülerin daha agresif ve dikkat konusunda zayıflama olduğunu belirten uzmanlar, sürücülerin trafiğe serin havalarda çıkmasını belirterek, tatil dönüşü yapan sürücüleri dikkatli olmalarını söylediler. Yeni model araçlarda klima sisteminin olmasına rağmen, sıcak havaların sürücüleri etkileyerek, dikkat dağınıklığı, agresiflik ve uyku gibi olumsuz etkilerde bulunduğunu belirten uzmanlar, uzun yolculuk yapan sürücülerin ise sık sık mola verip dinlenmeleri gerektiğini vurguladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu