Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Tehditle Türkiye’ye ayar vermek kimsenin haddi değildir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, ABD’nin Papaz Brunson’un ev hapsiyle ilgili yaptığı açıklamalara tepki göstererek “Tehditle Türkiye’ye ayar vermek kimsenin haddi değildir” ifadesini kullandı.

TÜRKİYE’YE AYAR VEREMEZ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi “Masum bir din adamı” olarak nitelendirdikleri Papaz Brunson için seferber olan Amerika Birleşik Devletleri, serbest bırakılmaması halinde Türkiye’ye ağır yaptırımlar uygulayacakları yönünde bir açıklamayla açıktan ülkemizi tehdit etmektedir. Tüm belge ve deliller kendilerine sunulmasına rağmen, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kökünden dinamitleyerek yıkma çabasında olan ve yüzbinlerce masum insanın hayatını karartan bir suç örgütü liderini yıllardır bağrında besleyip büyüten ABD, hukuk ve masumiyet bağlamında Türkiye’ye tehditler savurarak ayar verecek en son ülkedir. ABD Başkanı adına sesleniyorum diyerek tehditkar açıklamalar yapan zata, ben de Aziz Türk Milleti adına sesleniyorum. Tehdit ve şantajla Türkiye’ye ayar vermek sizler başta olmak üzere kimsenin haddi değildir. Türkiye’nin böyle tehditlere tarihinin hiçbir döneminde pabuç bırakmadığını ve bırakmayacağını sizler iyi bilirsiniz; bilmelisiniz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x