EğitimGündemKırıkkaleManşet

TEOG’da  Gözdesen başarısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gözdesen Koleji  2’inci yılında  yeni başarılarla ismini anılmaya devam ediyor. TEOG 1.dönem  ortak sınavından Türkiye 1.si Gülşah Dinler oldu. Karaca Uçar, Melisa Güler , Zeynep Yaren Yılmaz , Dilahan Babayiğit, Arda Tüylüoğlu, Asude Nur Say derece yapan diğer öğrencileri arasında yer aldı.
 
TÜRKİYE 1.Sİ ÇIKARDI
Gözdesen Koleji   TEOG’da   Türkiye 1.si çıkardı okul öğrencilerinden Gülşah Dinler TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından Türkiye birinci oldu.  Türkiye birincisi olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Dinler her şeyden önce kendine güvenmenin öneminden bahsetti. Ayrıca  düzenli çalışmayla beraber bilinçli çalışmaktan geçtiğini belirtti.Gülşah öğretmenlerinin ve ailesinin destekleriyle başarıya ulaştığını söyledi.
 
KENDİNE GÜVEN, İNAN, BAŞAR
Gülşah Dinler ,Karaca Uçar, Melisa Güler ,Zeynep Yaren Yılmaz ,Dilahan Babayiğit,Arda Tüylüoğlu, Asude Nur Say okul atmosferinin çalışma azmini artırdıklarını , bilinçli çalışmayı öğrendiklerini belirttiler. Çalışmaları öğretmenleri yönlendirmeleriyle sık tekrar etmenin, eksik ve yetersiz pekiştirilmiş konu kalmamasına dikkat ederek attığımız her adımın sonuçlarını gördüklerini belirttiler.  Hatta başarılarının altın kelimelerinin “kendine güven, inan, başar”  olduğunu söylediler.
 
KİTLESEL BAŞARI
Gözdesen Koleji   Okul Müdürü ise Hakan Turgut, “Kitlesel başarının sağlanmasının tesadüf olmadığı yönlendirmenin ve etkili öğretimin başarının temelindeki en  önemli unsurlar olduğunu vurguladı. TEOG başarısında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin birlikte çıktıkları bu yolda bütünlük içinde bir aile gibi çalıştılar. Elde ettiğimiz bu başarının kahramanı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu