Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Terörle mücadele sürecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti genel merkezinde düzenlenen Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı İstişare ve değerlendirme toplantısında Kırıkkale’yi temsil eden Kırıkkale teşkilatı Ana kademe SHİB Başkanı Bahadır Kılıç, toplantının yararlı geçtiğini söyledi.
 
BİRLİK VE BERABERLİK
Ak Parti Genel Merkezinde Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı İstişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin başkanlığında gerçekleşen, Genişletilmiş SHİB Başkanları toplantısına Kırıkkale teşkilatından Anakademe SHİB Başkanı Bahadır Kılıç, Kadın Kolları SHİB Başkanı Satı Kılıç ve Gençlik Kolları SHİB Başkanı Tuğrul Resul Sofuoğlu katıldı. Toplantıda istişare yapıldığını söyleyen İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç, Genel Başkan Yardımcısı Şahin’in önemli mesajlar verdiğini vurguladı.
 
BELİRLİ GRUPLAR OLUŞTU
Yakın bir zamanda bölge toplantılarına başlayacaklarını ve bu toplantılarda ilçelerde aynı görevi yürüten partililerle bir araya geleceklerini bildiren Şahin, parti genel merkezinde üç çalışma grubu oluşturduklarını, birinci çalışma grubunun terörle mücadelenin siyasi, sosyal ve kültürel boyutlarını incelemek üzere kurulduğunu kaydetti. Şahin, “Terörle mücadele sadece silahla yapılarak neticelendirilecek bir iş değildir. Terörle mücadele tabii ki silahla da yapılacak ama asıl netice alıcı mücadele kültürel, sosyal ve siyasi alanda alacağınız tedbirlerle mümkün olabilir. İşte bunların nelerden ibaret olması gerektiğini inceleyecek milletvekili arkadaşlarımızın içerisinde yer aldığı bir birim, çalışma grubu oluşturuldu” dedi.
 
ÇEŞİTLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI
Türkiye siyasetine, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı birimini kazandıran partinin AK Parti olduğunu vurgulayan Şahin, “Çünkü siyaset ve hukuk, demokrasinin olmazsa olmaz iki kuralı ve değeridir. Biz AK Parti olarak bu iki kavramın içini dolduran icraatlar yaptık. Özellikle siyasetin özgürlük alanı AK Parti ile genişlemiştir” diye konuştu.
 
ÖZGÜRLÜK ALANI GENİŞLEDİ
Kendisinin de içinde bulunduğu iki siyasi partinin, Anayasa Mahkemesi tarafından, üniversitelerde kılık kıyafetin serbest olmasını istediği için kapatıldığını anımsatan Şahin, “En büyük ilgi, Anayasa Mahkemesinin önünde bir siyasi partiyle ilgili kapatılma davası haberlerini kamuoyuna ulaştırmak için basın yayın organları tarafından gösterilirdi. Şimdi Anayasa Mahkemesi önünde bekleyen var mı? Çünkü artık siyasetin Türkiye’de özgürlük alanı genişlemiştir” değerledirmesinde bulundu.
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu