Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

TM Kırıkkalespor, Düzcespor’u konuk edecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Spor Toto 3’üncü lig 2’nci grupta mücadele eden temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor hafta sonu, Düzcespor’u konuk edecek.

 

13:30’DA BAŞPINAR’DA

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Türk Metal Kırıkkalespor hafta sonu, Spor Toto 3’üncü lig 2’nci grubun ikinci yarısının üçüncü karşılaşmasında Düzcespor’u konuk edecek. Başpınar Stadında oynanacak olan karşılaşmaya mutlak üç puan almak ve çıkışını devam ettirmek için TM Kırıkkalespor’da hazırlıklar tamamlandı. 13:30’da başlayacak olan karşılaşma için son antrenmanını yapan TM Kırıkkalespor, maç saatini beklemeye başladı.

 

ÇIKIŞ DEVAM EDECEK

Spor Toto 3’üncü lig 2’nci grupta Lider Silivrispor’un 1 puan gerisinde, 35 puan ile ikinci sırada bulunan Düzcespor ise zorlu deplesmandan mağlup ayrılmamak istiyor. Düzcespor karşılaşması hakkında konuşan TM Kırıkkalespor Teknik Direktörü Bülenttopuzoğlu, ligin ikinci yarışa iyi başladıklarını ve bu başlangıcın devamının geleceğini söyleyerek, TM Kırıkkalespor’un ligde kalacağını ifade etti.

 

İLK KARŞILAŞMA 3-0

Ligin ilk yarısında iki takım arasında Düzce’de oynana karşılaşmadan ev sahibi Düzcespor 3-0 galip ayrılırken, karşılaşmada ki golleri Barış Kazer, Kemal Ünal ve İsmail Türk atmıştı. Spor Toto 3’üncü lig 2’nci grubun 20’nci haftasına girilirken Türk Metal Kırıkkalespor 14 puan ile 17’nci sırada bulurken, 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

 

 

HABER: BURAK CAN

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x