Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

TM Kırıkkalespor'dan 5’i 1 yerde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grupta şampiyonluk için mücadele veren temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor deplasmanda oynadığı Yıldızeli Birlikspor’u 5-1 yenerek üç puanı alarak puanını 38’e yükseltti.
 
DAKİKA 1 GOL 1
Yıldızeli Birlikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor ilk yarısını 2-0 önde kapattığı karşılaşmayı 5-1  kazandı. Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz TM Kırıkkalespor henüz karşılaşmanın ilk dakikasında penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu kullanan Bashkım Shala TM Kırıkkalespor’u 1-0 öne geçirdi. Golün erken gelmesi ile rahat bir oyun sergileyen temsilcimiz TM Kırıkkalespor, oyunun da hakimi oldu. Oyunu ortadan rakip alana taşımak isteyen temsilcimiz karşılaşmanın ilk 20 dakikasında istediğini yapsa da ikinci golü bulamadı.
 
İLK YARI 2-0
İlk yarının son 25 dakikasında iyiye oyunu rakip alana yıkan temsilcimiz TM Kırıkkalespor, farkı ikiye çıkarmak için pozisyonlara girse de ev sahibi ekibin defansı izin vermedi. İlk yarının bitimine 15 dakika kala arka arkaya pozisyonlara giren temsilcimiz TM Kırıkkalespor aradığı ikinci golü 36’ncı dakikada Serdar Kılıç ile buldu. Serdar’ın golünden sonra oyunun tamamen hakimi olan temsilcimiz ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.
 
FARK 2’YE İNDİ
İkinci yarıya ilk yarıda olduğu gibi etkili başlayan temsilcimiz karşılaşmanın 47’inci dakikasında Ömer Sunar ile gole ulaştı. Ömer’in attığı gol ile karşılaşma 3-0 oldu. Farkın üç olması ile birlikte daha oyundan iyice düşen ev sahibi ekip karşılaşmada yakaladığı nadir pozisyonlardan bir gol çıkarmak istese de temsilcimiz buna izin vermedi. Son 15 dakika kala yakaladığı pozisyonu gole çeviren ev sahibi ekip farkı ikiye indirdi.
 
HAVLU ATTILAR
Farkı tekrar üçe çıkartmak isteyen temsilcimiz aradığı 4’üncü golü 80’inci dakikada ikinci golün sahibi Serdar Kılıç ile bularak farkı tekrar 3’e çıkarttı. Rakip takımı havlu attıran golün ardından 5’inci golü arayan temsilcimiz karşılaşmanın 85’inci dakikasında Bahri Arslanlı ile buldu. Bahri’nin attığı bu gol karşılaşmanın da skorunu belirledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu