Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Vatandaş karanlıkta kaldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SOKAK LAMBALARININ YANMADIĞI MAHALLE SAKİNLERİ KARANLIKTAN TEDİRGİN OLUYOR
 
Kırıkkale Belediyesi tarafından yenilenen sokak lambalarının yanmamasından vatandaşlar rahatsız. Sokak lambalarının yanmadığı mahallelerde akşam saatlerinde tedirgin olduklarını belirten vatandaşlar, gerekli yerlere müracaatta bulunduklarını ancak herhangi bir çözümün olmadığını söylediler.
 
TADİLAT BİTTİ AMA YANMIYOR
Kırıkkale Belediyesinin İller Bankasından aldığı ödenek ile mahallelerde ki sokak lambalarının yenilemesinin ardından halen lambaların yanmadığını söyleyen Mahalle sakini Yaşar Erinmez, akşam saatlerinde sokaklarda yürürken tedirgin olduklarını belirtti. Bazı mahallelerde tadilat yapılan sokak lambalarının tadilatlarının bittiğini ve uzun bir zaman geçmesine rağmen halen yanmadığının altını çizen Erinmez, gerekli mercilere başvuruda bulunduklarını ancak yetkililerden bir çözüm getirilmediğini ifade etti.
 
YANMAYACAKSA NEDEN YAPILIYOR?
Özellikle Barbaros Hayrettin Caddesi, Zafer Caddesi ve Çarşamba pazarı çevresinde sokak lambalarının tadilatlarının bitmesine rağmen yanmadığını söyleyen Mahalle Sakini Erinmez, “Sokak lambaları yanmayacaksa neden yapılıyor? Belediye ve gerekli merciler bizleri mağdur bırakıyor. Enerji SA ve Kırıkkale Belediyesine sözlü olarak müracaatta bulunduk fakat herhangi bir çözüm sağlamadılar. Yetkililerin en kısa sürede soruna bir çözüm bulmalarını ve sokak lambalarının yanmasını istiyoruz. Akşam saatlerinde tedirgin olmadan evlerimize girmek ve dışarı çıkmak istiyoruz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu