GündemKırıkkaleYaşam

Toplum Yararına 2 Program Düzenlendi̇

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

 

TOPLUM YARARINA 2 PROGRAM DÜZENLENDİ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
TOPLUM YARARINA 2 PROGRAM DÜZENLENDİ – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
TOPLUM YARARINA 2 PROGRAM DÜZENLENDİ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
TOPLUM YARARINA 2 PROGRAM DÜZENLENDİ – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Vali V. Ahmet Sait Kurnaz başkanlığında yapıldı. Toplantıda bilgiler veren Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Zekeriya Zeki Arıkan, Kırıkkale’de ilk 3 aylık dilimde 14 işbaşı eğitim programının düzenlendiğini söyledi.

Kırıkkale İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2023 yılı Nisan ayı toplantısı kurul üyelerinin katılımı ile Valilik Makam Toplantı Salonunda Vali V. Ahmet Sait Kurnaz Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gerçekleşen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü V. Zekeriya Zeki Arıkan, “2023 yılının ilk üç ayında 439 kişinin özel sektörde işe yerleştirildiğini, ayrıca kayıtlı işsizlerin işletmelerde işbaşı eğitim programına (staj) yaparak meslek edinmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen 14 işbaşı eğitim programına 75 kişinin katıldığını ve programların devam ettiğini belirterek, iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri kapsamında 156 özel sektör işyerinin ziyaret edildiğini ve 2023 yılında 328 kişinin faydalandığını 2 toplum yararına program düzenlendiğini söyledi. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.
HABER: Yeliz ERDEM

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x