Siyaset

TOPRAKLARIMIZ YABANCILARA SATILIYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı yaptığı açıklamada ülkemizin her geçen gün topraklarının yabancılara satılmasının acı gerçeğini bir gün yaşayacağımızı söyledi.

SATILDI VE SATILMAYA DEVAM EDİYOR
Çakmaklı “Facebook hesabımda paylaşımlarımı çok beğeni alsın diye yapmıyorum kendimce doğru bildiklerimi, düşündüklerimi yazıyorum. Tekrardan ifade ediyorum bugün Filistin’de yaşananları yakın gelecekte bizlerde yaşayacağız. Birçok kara toprağımız başta katarlılar olmak üzere Almanlara, İngilizlere, Arap ve zengin Suriyelilere satıldı ve satılmaya da devam ediliyor. Emlakçılar üç beş kuruş fazla kazanıyoruz diye Anadolu’da birçok tarla, taşlık ve kırsal kesimleri Yahudilere satıyorlar.” Şeklinde yazdı.

LİYAKATSIZ YÖNETİM
Yakın gelecekte Filistin’den kötü olacağız diyen Başkan Çakmaklı “Karadeniz kıyıları, yaylaları Suudilere satıldı ve satılıyor. Yabancı akını ve istilası sonucu metropolleri bırakın küçük il ve ilçelerde dahi 10 bin liranın altında kiralık konutlar kalmadı. Liyakatsiz bir yönetim ve bir türlü gözü doymayan bürokratlar sayesinde yakın gelecekte Filistin’den kötü olacağız. Umarım bu ümmetçiler, reisçiler ve milliyetçiler konunun farkındadırlar.” İfade etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu