Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Trafik polisinden yardım eli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bayram dönüşü şehrimizde yoğun trafik akışına sahne oldu. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri trafik konusunda alarm konumunda çalıştı. Şehrin giriş çıkışları dâhil olmak üzere birçok bölgesinde trafiğin akıcı seyir etmesi için gece gündüz mesai yapan ekipler karayolunda meydana gelen trafik sıkışıklığı ile birlikte tekerinin patlaması sonucu yolda kalan bir araç sürücüsüne yardım eli uzattı. Lastiği patlayan sürücüye yardım eli Kırıkkale Bölge Trafik Şube Müdürü Uğur Aydoğdu’dan geldi.
 
Yahşihan Yenişehir kavşağında anne, baba ve torunu ile birlikte yolculuk yapan 34 HNA 87 plakalı bir otomobilin tekeri patladı. Bu sırada Bölge Trafik Şube Müdürü Uğur Aydoğdu ile birlikte trafik polisleri örnek bir davranış gösterip, otomobilin patlayan lastiğini kısa sürede tamir ettiler. Kısa sürede trafik akışı normale dönerken, polisin bu davranışı ise vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x