BahşılıTarım

TRAKTÖRLE 100. YIL YAZILDI – DEV TÜRK BAYRAĞI AÇILDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Bahşılı Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü farklı bir etkinliğe imza attı. Ağaçlandırma çalışmalarının yapılacağı alanda traktörle 100. Yıl yazıldı, dev Türk Bayrağı açıldı.

HABER: YELİZ ERDEM

 

CUMHURİYETE NEFES OLACAĞIZ

Kırıkkale’de Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Bahşılı Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü farklı bir etkinliğe imza attı. İlçenin en yüksek bölgelerinden birisinde traktörle 100. Yıl yazıldı, dev Türk Bayrağı açıldı. Çalışma dronla havadan görüntülenerek sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşım büyük beğeni topladı. Kutlamalarla ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü “Geçmişten bugüne toprağımıza sahip çıkıyor, geleceğe umut tohumları ekiyoruz. Ecdadımızdan aldığımız ilhamla Yeşil Vatan’ı koruyup geliştiriyoruz. Ağaç gibi köklü, orman gibi güçlü Türkiye yüzyılı hedefiyle çalışmaya, Cumhuriyete nefes olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu