GündemKırıkkaleManşet

TSO, vekilleri ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan Genel Seçimlerde İlimizden Milletvekili olarak seçilen milletvekillerini makamlarında ziyaret ettiler.

 

TALEPLERİNİ İLETTİLER

Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan Genel Seçimlerde İlimizden Milletvekili olarak seçilen Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir’i, TBMM’de ki Makamlarında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Ticaret ve Sanayi ile ilgili isteklerini dile getirilerek milletvekillerinden isteklerde bulunan TSO yönetimi, tarım alanında ise ilimizde öne çıkan ayçekirdeği ile ilgili üreticilere yönelik devletimiz tarafından destek verilmesi için girişimlerde bulunulması yönünde taleplerini ilettiler.

 

TSO TAM KADRO

Milletvekili Ziyaretine TSO Başkanı Ekrem Gök, Meclis Başkanı Bekir Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Şerafettin Acar, Yönetim Kurulu Üyeleri Nizamettin Ayyıldız, Yusuf Akbulut, Mehmet İlhan Zengin, Celal Kaplan Meclis Başkan Yrd. Halim Güngör, Meclis Üyeleri Bekirhan İşler, Ömer Karabekir, Kemal Soyalp, Bilal Demircan, Turgut Gözüyukarı, Orhan Karaca, Aydın Önder, Murat Akyurt ve Oda Genel Sekreteri Ahmet Şerbetçioğlu katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu