Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

TSO’ya teşekkür ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TSO’ya teşekkür ziyareti

Kırıkkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Kürşat Ulusoy ve birlik üyeleri, Ticaret ve Sanayi odasına teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Birlik Başkanı Ulusoy, tarım ve hayvancılığın gelişmesinde katkıda bulunan TSO Başkanı Ahmet Varlı ve yöneticilere teşekkür ederek üzerinde hayvancılıkla ilgili figürlerin bulunduğu biblo plaket hediye etti.

 

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının geçtiğimiz Mayıs ayında ikincisi gerçekleştirilen Tarım Hayvancılık ve Teknoloji fuarına desteği ile TSO toplantı salonunu birlik toplantılarının yapılması için tahsis etmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeleri TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Birlik Başkanı Ulusoy, TSO Başkanı Varlı ve Genel Sekreter Şerbetçioğlu’na üzerinde hayvancılıkla ilgili figürlerin bulunduğu biblo plaketler hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Varlı, “Kırıkkale’de diğer tüm sektörler gibi hayvancılığın gelişmesi için de her türlü desteğe her zaman hazırız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x