Eğitim

Tüfekçi’den Asrın Kolejine anlamlı ziyaret

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Şener ile birlikte Özel Asrın Kolejini ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Şener ile birlikte Özel Asrın Kolejini ziyaret etti.

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ziyarette Asrın Koleji öğrencileri ile sohbet edip fotoğraf çektirdi. Daha sonra öğretmenleri öğretmenler odasında ziyaret eden Tüfekçi, “Öğretmenlerimizin, enerji dolu, güzel buluşlarıyla güne başlamak ne güzel karşımda gönülleri saygı dolu, hayata hala öğrencilerinin gözlerinden bakan, en az onlar kadar enerjik, en az onlar kadar sevgi dolu olan öğretmenlerimiz var. Bu mutluluk bana ve bu eğitim camiasına yeterde artar bile” diye konuştu. Asrın Koleji Okul Müdürü Bayram Aydoğdu okul öğretmenleri adına bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Öğretmenlerin dilek ve temennilerini dinleyen Tüfekçi “Başarı, huzur ve mutluluk dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum. Teşekkür ediyorum misafirperverliğiniz için” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x