Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Tüfikçi’den Balışeyh’e tanışma ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir süre önce Kırıkkale’ye atanarak görevine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ve ilçede bulunan okullara taşınma ziyaretinde bulundu.

 

Z KÜTÜPHANE GEZİLDİ

Ziyaret kapsamında, İlk olarak Şehit Sezai Ergül İlkokulu ziyaret edildi. Okul öğretmenleri ile bir toplantı düzenlenerek, öğretmenlerle sohbet edildi. Ardından Toki Şehit Gazi Gürsoy Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokuluna geçildi. Orada bulunan Z Kütüphane ve Resim sergisi gezilerek öğretmenlerle tanışıldı.

 

Son olarak Kulaksız Şehit Doğan Yerlikaya Ortaokulu ziyaret edildi. Öğretmenler ile tanışma toplantısının ardından Osman Gazi Fen Lisesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında köy okullarının kütüphanesini zenginleştirmek adına okula yaptıkları kitap bağışı gerçekleştirildi. Tüfekçi, bağış yapılan kitapları inceleyerek emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x