Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Tuğrul yeniden başkan

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırşehirliler Derneği hafta sonu kongre gerçekleştirdi. Tek aday olarak seçime giren Mevcut Başkan Mustafa Tuğrul, tekrar başkanlık görevine seçildi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK

Kırşehirliler Derneği olağan genel kurulu denek binasında gerçekleştirildi. Tüm delegelerin oy kullandığı seçimde mevcut başkan Mustafa Tuğrul güven tazeleyerek tekrar başkanlık görevine seçildi. Haksızlığa karşı her zaman mücadele ettiklerini belirten Tuğrul, birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi. Kırşehirlilerin Kırıkkale’de önemli bir nüfusu olduğunu belirten Tuğrul, bu konuda önemli çalışmalar yaparak şehrin gelişiminde önemli rol üstleneceklerini bildirdi.

 

ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Derneklerin siyasi yapılanmanın olmayacağını belirten Tuğrul, her üyenin kendi partisi olduğunu ve seçim zamanında kendilerini ziyaret edecek adayları iyi bir şekilde karşılayacaklarını ifade etti. Kırıkkale’de herkese karşı sevgi ve saygıyla yaklaştıklarını belirten Tuğrul, derneklerinde bulunan üyelerin sorun ve sıkıntıların çözülmesi için çalışacağını kaydetti. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını belirten Tuğrul, derneklerinde yardımlaşmanın, sevginin ve saygının üst düzeyde olacağını açıkladı.

 

 

KIR-DER YÖNETİM KURULU

Mustafa Tuğrul

Metin Kılıç

Muzaffer Can

Ayhan Yılmaz

Zekeriya Yılmaz

Ramazan Ayaz

Abdurrahman Ayaz

Mehmet Şahin

Ulaş Biçer

Allahverdi Kaya

Mustafa Çelik

Muzaffer Yılmaz

Ali Bucak

Mesut Koçak

Ali Demir

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu