Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

TÜPRAŞ güvenlik görevlisi alacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TÜPRAŞ tarafından yeni yayımlanan ilan ile 11 Ekim 2019 tarihi bitimine kadar başvurusu devam edecek özel güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. TÜPRAŞ sınavsız özel güvenlik görevlisi alımı için başvuracaklar en az lise mezun olması talep ediliyor.

ADAYLARDA ARANAN KOŞULLAR

TÜPRAŞ yeni yayımladığı ilanla sınavsız özel güvenlik görevlisi alımı yapacağını ilan etti. TÜPRAŞ iş ilanları için başvuracaklar en az lise mezunu olması istendi. Adayların, tercihen Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Yüksek Okulu mezunu olan, 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve bu kanunun uygulanmasına ilişkin yönetmelikte belirtilen şartlara sahip olan, Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi kartına sahip olan, En az 3 yıl Özel Güvenlik Görevlisi olarak tecrübe sahibi olan, Erkekler için en az 1,75 cm kadınlar için 1,65 boy standardına uygun olan, Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Yüksek Okulu mezunları hariç askerlik hizmetini tamamlamış olanlar başvuru yapabilecek.Özel güvenlik görevlisi olarak çalışabilecek fiziksel kondisyon ve niteliklere sahip olan, 3’lü vardiya düzeninde çalışabilecek, 1991 ve sonrası doğumlu, İşe kabulü halinde sürekli olarak Kırıkkale’de ikamet edebilecek, Tercihen MS Office programlarını kullanabilen olması gerekiyor.Başvurular en geç 11 Ekim 2019 Cuma günü saat 24.00’a kadar TÜPRAŞ web sitesinden Kırıkkale Rafinerisi Özel Güvenlik İlana yapılması gereklidir. Sınava başvuran adaylar süreç ile ilgili olarak e-posta ve SMS yolu ile bilgilendirilecektir.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x