Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür Sanat

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN “CUMHURİYET KADINLARI” SERGİSİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı kadın kolları tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Kadınları” temalı serginin açılışı yapıldı. Açılışa, Vali Mehmet Makas ile Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ve diğer davetliler katıldı.

HABER: YAKUP ÖZCAN

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN
TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN “CUMHURİYET KADINLARI” SERGİSİ – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak soysal medya hesabından yaptığı açıklamada “Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle Kadın Kollarımızca düzenlenen “Cumhuriyetle başaran kadınlar” temalı sergi açılışımızı gerçekleştirdik. Sergimize katılarak bizleri onurlandıran Kırıkkale valimiz sayın Mehmet Makas beye, Yahşihan kaymakamımız sayın Ender Faruk Uzunoğlu beye, il milli eğitim müdürümüz sayın Rıza Aydın beye, MHP il sekreteri Menderes Eray bey ve yönetim kurulu ile Kadın Kolları başkanı Buket Erman hamıma, Yahşihan Belediye başkan yardımcımız Cemil Şerbetçioğlu beye, Türkav başkanımız Özgür Şahbaz beye, Kamu-sen’e bağlı sendikalarımızın başkanlarına, il milli eğitim müdür yardımcılarımız ve kurum yöneticilerimiz ile üyelerimize ve tüm misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN
TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN “CUMHURİYET KADINLARI” SERGİSİ – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu