GündemKırıkkaleManşet

Türk Metal’de bayram heyecanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Metal Sendikası Şube Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı’nın 3’üncü gününde sendika üyeleri ile bayramlaşma merasimi gerçekleştirildi.

 

BAYRAMLARDA DARGINLIKLAR BİR KENARA BIRAKILIR

Ramazan Bayramının 3’üncü gününde Türk Metal Sendikası’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Sendika üyeleri ile bir araya gelen Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal, üyeleri ile tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Sendika üyelerine burada kolonya ve çikolata ikramında bulunuldu. Bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğuna değinen Başkan Mürsel Öcal, Bayramlarda küslükler, dargınlıklar bir kenara bırakılması gerektiğine işaret etti.

 

SENDİKA ÜYELERİNDEN BÜYÜK İLGİ

Bayram günlerinin önemli zamanlar olduğunu ifade eden Başkan Öcal, “Bayramlarda Anne babaların elini öpmek, onların hayır dualarını almak gerekir. Bayramda bir araya gelmelerde hoş sohbetler edilmelidir” şeklinde konuştu. Öcal, sendika binasına gelen işçiler ve üyeler ile bayramlaştı. Sendika binasında gerçekleşen bayramlaşmaya çok sayıda sendika üyesi ve MKE işçileri büyük ilgi gösterdi.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu