Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

TÜRK MİLLETİNİ GURURLANDIRIN

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

81 il merkezinde ve ilçe merkezlerinde eş zamanlı olarak başlatılan yaz spor okullarının açılışı yapıldı. 17 Ağustos spor salonunda yapılan açılışta konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Haluk Karahan, 32 branşta açtıkları kurslara 6 bin 500 05-18 yaş aralığında gencin katıldığını söyledi. Törende konuşan Vali Sezer “Kırıkkale’nin spordaki başarısını en iyi seviyeye çıkarın ve hem bizi gururlandırın hem de ailelerinizi gururlandırın ve de bu güzel Türk Milletini gururlandırın” diye konuştu.

32 BRANŞTA 6 BİN 500 SPORCU

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize etmiş olduğu Yaz Spor Okulları düzenlenen açılış töreniyle başladı. Bu yıl 32 branşta faaliyette bulunacak olan yaz spor okullarında 6 bin 500 genç spor yapacak. Sporcuların seremonisi, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören konuşmalarla devam etti. Tören, halk oyunları, Cimnastik, Güreş ve Karete sportif gösterileriyle devam etti. Yaz spor okullarının açılışında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Halik Karahan “Okulların tatil olması nedeni ile 05-18 yaş aralığında bulunan çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacı ile yapılan il spor merkezleri bu yaz 32 branşta hizmet verecektir. Bu yaz il spor merkezlerine 32 branşta toplamda 6 bin 500 kişinin katılımı sağlanmıştır. Çocuklarımızın yaz aylarını dolu dolu geçirmesini sağlayacak il spor merkezleri aynı zamanda velilerimizin de tesislerimizi tanıyıp onlarında tesislerimizin imkanlarından faydalanma noktasında katkıda bulunacaktır. Müdürlüğümüz yapılan protokoller gereği yaz spor okulları süresi içerisinde il müftülüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ile çalışmalarını devam ettirecektir” ifadesini kullandı.

BAYRAĞIMIZI ULUSLARARASI ARENADA GÖNDERE ÇEKTİRİN

Gençlerimizin Zeki çevik ve ahlaklı yetişmesinde çok büyük katkısı olan Spor müdürlüğümüzün açılışı hayırlı olsun. Formalarınız Pazartesi günü dağıtılacak. Bu salonda hep birlikte seslendirdiğimiz İstiklal Marşımızı uluslararası arenada okutacak, ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirecek, göğsümüzü kabartacak sporcularımızın yetişmesi temenni ediyorum. Yaz spor okullarına katılan gençlerimize ve antrenörlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

VAKTİNİZİ BOŞ YERE GEÇİRMEYİN

Kırıkkale valisi yunus Sezer ise “Önümüzde 2 aylık bir dönem var. Yaz Spor Okulları bugün başlıyor. Bu 2 aylık dönemi en iyi şekilde ve en verimli şekilde ve Kırıkkale’nin spor başarısını zirveye taşıyacağınıza canı gönülden inanıyorum. Gençler bizim için çok değerlisiniz, bizler yöneticiler olarak sizleri çok seviyoruz. Gençlerimizi sokakta vaktini boş şekilde geçirmesini istemiyoruz. Hiçbir gencimizi internet kafelerde görmek istemiyoruz. Burada 7/24 saat gençlerimize güzel vakit geçirebilmeleri için hem spor yapabileceğiniz hem de diğer aktiviteleri yapabilmeleri için tesislerimiz burada hizmet veriyor. Dolayısıyla burayı en iyi şekilde kullanın ve Kırıkkale’nin spordaki başarısını en iyi seviyeye çıkarın ve hem bizi gururlandırın hem de ailelerinizi gururlandırın ve de bu güzel Türk Milletini gururlandırın. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x