GündemKırıkkaleManşet

Türk Yıldızları ve solo Türk akrobasi uçuşu yapacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’nin göklerdeki milli takımı Türk Yıldızları ekibi, havacılık tanıtım faaliyetleri kapsamında ilimizde uçuş yapacak. Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100.yıldönümü etkinlikleri kapsamında uçuşlarına başlayan göklerin kartalları, 31 Ekim 2015 tarihinde ilimizde akrobasi gösterisi yapacak.

 

100.YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

Geçtiğimiz haftalarda 2015 yılı gösteri takvimini açıklayan Türk Hava Kuvvetleri’nin gökyüzündeki gücü Türk Yıldızları ve Solo Türk, Türkiye’nin farklı bölgelerinde olduğu gibi ilimizde de uçuş yapacak. Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100.yıldönümü etkinlikleri kapsamında ilk uçuşlarına başlayan Türk Yıldızları, 31 Ekim 2015 tarihinde ilimizin belirlenen bazı bölgelerinde çeşitli gösteriler yapacak.

 

32 UÇUŞ GERÇEKLEŞTİRECEK

Türk Hava Kuvvetlerinin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi göstermek üzere kurulan Solo Türk ise; gösterileriyle kendine hayran bırakmaya hazırlanıyor. Edinilen bilgilere göre, ilimiz başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında toplamda 32 uçuş gerçekleştirecek olan mavi göklerin kartalları, birbirinden farklı uçuşlarıyla izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak.

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu