Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Türkiye altıncısı oldular

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Nazilli de yapılan Türkiye Gençler Halter Şampiyonası katılan İstiklal Spor Kulübünün bayan haltercileri Türkiye altıncısı oldu.
 
“KARARLIYIZ”
Aydın’ın Nazilli ilçesinde yapılan Büyük Kulüpler Bayanlar Halter şampiyonasına katılan Kırıkkale İstiklal spor halter takımı rakipleri karşısında üstünlük sağlayarak bir kez daha kentimizin sesini duyurarak döndüler.Toplam da 125 puan alarak Türkiye 6.sı olan İstiklal spor Bayan Halter takımının Antrenörü Hayrettin Kurnaz “Başarıda en büyük pay şüphesiz ki çalışmanın eseridir. Her geçen gün başarımızı daha ileri götürmek için kararlıyız. Bayanlarımızın çalışmalarda gösterdiği önemin meyvelerini Türkiye derecelerini toplayarak alıyoruz ve gelecek günlerde sesimizi daha da gür çıkarmak için kararlıyız. Bu konuda bizlere destek verenlere sonsuz teşekkür ederim” dedi. Bayan Halterciler ise elde ettikleri Türkiye 6.cılığı için “Bizlerin başarısında en büyük pay Antrenörümüz Hayrettin Kurnaz hocamızındır. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bayanlar olarak başarımızı önümüzdeki günlerde de devam ettirmeye kararlıyız” dediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu