Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Türkiye’de tek güvencemiz MHP’dir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Siyaset yapan arkadaşlarıyla bir araya gelen Akdoğan,
 
Türkiye’de tek güvencemiz MHP’dir
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Akdoğan, uzun yıllar kendisi ile birlikte siyaset yapan arkadaşları ile bir araya geldi. ‘Ben değil biz varız’ anlayışı ile yoluna devam edeceğini söyleyen MHP Aday Adayı Akdoğan,  7 Haziran seçimlerinin Türk milleti için çok önemli olduğunu söyledi.
 
İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ
MHP Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Akdoğan uzun yıllar kendisi ile birlikte siyaset yapan arkadaşları ile bir araya geldi. Türkiye’de MHP’nin yeniden bir araya geleceğini belirten Akdoğan, “Türkiye’de birçok oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kırabilmenin yolu Türkiye’de ki tek güvencemiz MHP’dir. Biz İl Başkanlarımız ile başlattığımız gönül seferberliğinde diriliş harekâtında şimdi tabandaki arkadaşlarımı da bir araya getirmek suretiyle artık dirilişle birlikte iktidara yürüyüşü de başlatmak gerektiğine inanıyorum. Bu benim şahsımda olmayabilir ama partimizin hepsine güç vererek hep birlikte bu gücü esirgemeyerek inşallah MHP’nin bayrağını başarılı bir seçim sonucunda en uygun yere taşıyacağız” ifadesini kullandı.
 
TÜRKİYE YENİ BİR MACERAYA SÜRÜKLENİYOR
‘Biz partimiz adına varız, partimiz adına çalışıyoruz, partimiz için buradayız’ diyen Akdoğan, “Türkiye’de 12 yıldır süren AKP iktidarı son dönem Yeni Türkiye nutukları ile Türkiye’yi yenimi eskimi ne olacağını bilmediğimiz ama Türkiye’nin yeni bir maceraya doğru sürüklendiğini görüyoruz. Yeni Türkiye ucu açık Türkiye’dir. Yeni Türkiye’nin içinde neler var bilmiyoruz. Ben Yeni Türkiye’nin geleceğinden korkuyorum. Bugüne kadar AKP iktidarı söylediklerinin hiç birinde ülkemizin önüne koyduğu haritada düzgün şeyler söylemediler. Bugün sadece oylarımızı vermekle kalmayacağız. Hep birlikte daha çok çalışıp iktidara yürüyeceğiz. Bunu esirgersek daha sonra hepimiz canlarımızı da ortaya koysak bir anlam ifade etmeyecek noktaya varacağız. Bu dönem bu kadar önemli bir dönemdir. Son 3 gündür saldırılar oluyor. Bunların hepsi planlı ve oyunlu saldırıdır. Türkiye’de istikrar bozuluyor.  Bununla bir tek biz mücadele edebiliriz. Bunun için gelin birlik olalım” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Zafer ÖNDER
Zafer ÖNDER
4 Nisan 2015 11:01

“Birbirinizden selamı eksik etmeyin, muhabbetlerinizi tazeleyin” bu sözler samimiyetin göstergesi, bu sözler bizi birbirimize yaklaştıracak sözler. Başkanım samimiyetin için teşekkür ediyoruz…

Başa dön tuşu