Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Türkiye’nin birincisi Melise Güler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’nin birincisi Melise Güler

Sınav Temel Lisesi eğitimde olduğu gibi spor alanında da büyük başarılara imza atıyor. Sınav Temel Lisesi öğrencilerinden Melise Güler hem kulüpler hem de Okul Şampiyonasında Türkiye birincisi oldu.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Kayseri ve Antalya’da yapılan Kick Boks Şampiyonasında Sınav Temel Lisesi öğrencisi Melise Güler hem kulüpler hem de Okul Şampiyonasında Türkiye birincisi oldu. Sınav Temel Lisesi’nde coşkuyla karşılanan Melise Güler için tören düzenlendi. Sınav Temel Lisesi Müdürü Osman Özdemir, öğrencisi Mesile Güler’i tebrik ederek, plaket takdim etti.

 

EĞİTİMİN YANI SIRA SPORDA ÖNEMLİ

Sınav Temel Lisesi Kurucu Müdürü Lütfi Ağırman ise Mesile Güler’i tebrik ederek, “Eğitimde olduğu kadar spor alanında da büyük başarılara imza atıyoruz. Eğitim her ne kadar önemli ise sporda o kadar önemli bizim için. Çocuklarımızı spora teşvik ederek kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlıyoruz. Melise Güler ve ailesini gönülden tebrik ederim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x