Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Türkiye’nin devam yada tamam diyeceği bir seçim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti İl Genel Meclis Üyeliğinden 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde aday adayı olmak için istifa eden Ak Parti Keskin İl Genel Meclis Üyesi Şerafettin Atalay Ak Parti’ye Kırıkkale Milletvekili aday adaylık başvurusunu yaptı. Düzenlenen törende konuşan Milletvekili aday adayı Atalay “Bu seçimler hepsinden önemli. Türkiye’nin devam yada tamam diyeceği bir seçim” diye konuştu.

 

MÜRACAATINI YAPTI

İl Genel Meclis Üyesi Şerafettin Atalay Milletvekilliği aday adaylık müracaatını yaptı. Kalabalık bir grup eşliğinde Ak Parti il binasına gelen Atalay burada İl Başkanı Nuh Dağdelen’e aday adaylık başvuru dosyasını teslim etti. Tören sonrası kalabalık bir grup eşliğinde basın toplantısı düzenleyen Atalay, destek verenlere teşekkür etti. Siyasi hayatına Ak Parti’de 2006 yılında İl Başkan Yardımcılığı ile başladığını hatırlatan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Şerafettin Atalay, 2009 yılında seçimlerden sonra merkezden İl Genel Meclis üyeliği, 2014 yılında yapılan seçimlerden sonra Keskin İl genel Meclis üyeliği ve İl Genel Meclis Başkanlığı görevlerinde bulunduğunu söyledi.

 

MİLLETİMİZ LİDERİNE SAHİP ÇIKTI

9 yıllık bir il genel meclisi üyeliği olduğunu söyleyen Ak Partili aday adayı Atalay “Büyük bir gurur ve onurla bu görevi anlamın akıyla yaptık, şimdi de 24 Haziran seçimleri için yola revan olduk. Sevgili dava arkadaşlarım Türkiyemiz çok zor dönemlerden geçiyor. 2002 yılında Ak Parti’nin iktidara geldiği günden bu tarafa bir çok seçime girdik ve seçimlerin öneminden bahsettik. Gerçekten her seçimimiz bir öncekinden daha önemli oldu. Çünkü Ak Partinin Türkiye’yi ayağa kaldırması ve belirli bir noktaya getirmesi bir takım çevreleri rahatsız etti, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı al aşağı edebilmek için ellerinden geleni ortaya koydular. Ama Allaha şükürler olsun ki yüce gönüllü halkımız liderimizi sahipsiz bırakmadı ve en son 15 hain darbe girişiminde gövdesini siper ederek liderini ve ülkesini korudu. Buradan birkez daha şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum” ifadesini kullandı.

 

ANLIMIZIN AKIYLA ŞEHRİMİZE HİZMET ETTİK

Atalay “Bu önemli süreçte bir dönem noktasına gelmiş bulunmaktayız. Bu seçim gerçekten önemli seçim. Türkiye’nin devam yada tamam diyeceği bir seçim. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçebilmek için gecemizi gündüzümüze katıp var gücümüzle çalışarak hainlere, devlet, ülke düşmanlarına fırsat vermeyeceğiz, bundan hiç birimizin en ufak bir şüphesi de yoktur. 24 Haziran’da götüreceğiz mührü Ak Partimize basacağız ve Kırıkkalemizde yeniden 3-0’ı yaparak Ak Parti bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bu kutlu yolda anlımızın akıyla şehrimize, insanlarımıza hizmet etmek için gayret gösterdik. Elhamdülillah en küçük bir şaibemiz, en küçük bir lekemizde olmamıştır. Burada aday adaylık müracaatımızı yapmış bulunuyoruz. Büyüklerimiz ve partimiz bize bu görevi verirse bizde bu işi layıkıyla yapmak için sonuna kadar çalışacağız” dedi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x