Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

“Türkiye’yi etkileyen tedbirler”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, yol kontrolleri yapan polis ve jandarma ekiplerini denetledi. Kırıkkale’nin ulaşım bakımından çok kritik bir noktada olduğunu belirten Vali Haktankaçmaz, “Önemli bir kavşak noktası ve burada alacağımız tedbirler bütün Türkiye’yi etkileyen tedbirler. Son 5 ay içerisinde 86 civarında araç, 72 bin kişi sorgulandı.”

 

İTTİFAK HALİNDE SALDIRIYORLAR

Haktankaçmaç, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının Kırıkkale-Ankara karayolundaki ortak yol uygulama noktasını ziyaret ederek, Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak’tan bilgi aldı. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Haktankaçmaz, ideolojik olarak asla bir araya gelemeyecek örgütlerin şimdi ittifak halinde Türkiye’ye saldırdıklarını söyledi.

 

72 BİN KİŞİ SORGULADI

Bu örgütlerin Türk düşmanlığında birleştiklerini ve bunları da ibretle izlediklerini ifade eden Haktankaçmaz, şöyle konuştu: “Bunların önlenmesi için İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda ülken genelinde olduğu gibi ilimizde de bu tür yol kontrol uygulamaları başladı. Vatandaşlarımızı olabildiği kadar az rahatsız ederek ve araçları da gelişigüzel araçlar değil istihbari bilgi alınan araçları özellikle seçerek günün farklı saatlerinde emniyet ve jandarma birlikte ve ayrı ayrı yerlerde uygulama yapıyor. İlimizde tedbirleri en üst düzeyde devam ettiriyoruz. Kırıkkale ulaşım bakımından çok kritik bir noktada. Önemli bir kavşak noktası ve burada alacağımız tedbirler bütün Türkiye’yi etkileyen tedbirler. Son 5 ay içerisinde 86 civarında araç, 72 bin kişi sorgulandı.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu