Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşetSiyaset

Türkmenlere yardım seferberliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ülkelerinden, yaşanan savaş nedeniyle yurtlarını bırakıp Türkiye’ye sığınan Türkmenlere sahip çıkılmaya devam ediliyor. MHP Kırıkkale eski Merkez İlçe Başkanı ve 2014 Belediye Başkanı Aday Adayı İşadamı Serdar Yarar “Biz buradayız, yalnız değilsiniz ve her zaman yanınızdayız” diyerek yadımlarını ulaştırdı.
BİRLİKTE YARDIM YAPILDI
IŞİD’in saldırıları sonrası evlerini terk ederek Ankara Yenimahalle’de ikamet etmek zorunda kalan Türkmen kardeşlerimize Kırıkkale’den anlamlı destek geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Yenimahalle İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan ve İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Gürbulak öncülüğünde yürütülen yardım kampanyasına Kırıkkale duyarsız kalmadı.
NAKDİ YARDIMLAR YAPILDI
Yapılan yardım çağrısına başta MHP Kırıkkale eski Merkez İlçe Başkanı ve 2014 Belediye Başkanı Aday Adayı İşadamı Serdar Yarar, MHP Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi İşadamı Halit Tufan, MHP Eski İl Bşk Yardımcısı İşadamı Durmuş Türkekul, İşadamı Murat Gümüşbaş, Eski Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Demirel ve Coşkun Zeren ile yardımcı olan  Yavuz Tuğlu, Mehmet Seyfi, Adem Oğuz ve Kırıkkaleli hayırsever esnaflar bir araya gelerek savaş mağduru soydaşlarımıza 1,5 ton gıda, 2 bin parça giyim, 20 koli temizlik malzemesi ve bin TL nakit yardımda bulundular.
HASRET GİDERİP, YARDIM YAPTIK
Yapılan yardımları bizzat teslim eden hayırseverler soydaşlarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşadılar. Türkmen ailelere yapılan yardımların Kırıkkale ayağının öncülerinden MHP Kırıkkale eski Merkez İlçe Başkanı ve 2014 Belediye Başkanı Aday Adayı İşadamı Serdar Yarar, ailelerle kucaklaşmasının ardından “Biz buradayız, yalnız değilsiniz ve her zaman yanınızdayız” dedi. İşadamı Yarar “Onlarla hasret giderdik, sohbet ettik. Bizleri onlarla buluşturan, büyük bir özveri ve inançla onlara sahip çıkan, sıkıntı ve dertlerini dile getiren, çözüm üreten MHP Ankara Yenimahalle İlçe Teşkilatımıza ve İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Gürbulak Bey’e teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun” sözlerine yer verdi.
YARDIM ÇAĞRISI YAPTI
Yarar, Yardımda bulunmak isteyenlerin kendileri ile veya MHP Yenimahalle İlçe Teşkilatı ile irtibata geçebileceklerini söyledi. En çok ev eşyası ve gıda malzemelerine ihtiyaç duyulduğunu söyleyen yarar, bu yardıma herkesi davet etti. Yarar ayrıca, Kırıkkale’den Ankara’ya yardım ulaştırmak isteyenler için irtibat telefonları ve yardım çeşidi konusunda da şu bilgileri verdi: İrtibat: Adem Demirel  Cep Telefonu: 0543 964 76 96 ile irtibata geçebilirler.  Yardımlar 27 Şubat 2015 Cuma gününe kadar toplanıp ertesi gün Cumartesi götürülecektir.  İhtiyaç malzeme listesi: Gıda, mobilya, soba, odun, kömür, çamaşır makinesi buzdolabı, elektrikli şofben, set üstü ocak, halı, kilim ve mutfak malzemesi (tencere, tava, tabak, kaşık, bardak gibi)

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu