Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

 U16 erkekler basketbol liginde Elit Basketbol şampiyon

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

4 takımlı olarak düzenlenen Kırıkkale U16 erkekler ligi son hafta oynanan müsabakalar ile sona erdi. Müsabakalar ardından Kırıkkale Elit Basketbol mutlu sona erişirken, Gençlik ve il spor müdürlüğü kulübü ikinci, Bahşili Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve spor kulübü üçüncü Olarak kupa ve ödüllerini aldı.

KIRIKKALE’Yİ TEMSİL EDECEK

Kupa töreninde birincilik kupasını takdim eden İl spor Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural, birinci olan Elit Basketbol kulübüne Gruplarda yapılacak müsabakalarda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanarak aynı başarı ve dereceyi de orda onlardan beklediklerini dile getirdi. İkincilik kupasını, Gençlik ve il spor müdürlüğü kulübüne veren Basketbol İl Temsilcisi Veysel Pekdoğan, ilimiz takımları oyuncularına ve antrenörlerine ve idarecilerine teşekkür ederek, yakında başlayacak U18 liginde de aynı şekilde centilmence ve iyi basketbol oynanması temennisinde bulundu.

HABER MERKEZİ

KIRIKKALE U16 ERKEKLER KLASMANI

SIRA TAKIM O G M P A Y
1 KIRIKKALE ELİT BASKETBOL 6 6 0 12 425 189
2 GENÇLİK VE İL SPOR MD 6 4 2 10 256 316
3 BAHŞİLİ HEM 6 1 5 7 249 317
4 KIRIKKALE GÜCÜ 6 1 5 5 134 242

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x