Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Üç puanı üç golle aldık

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6’ncı grupta şampiyonluk yarışında en önde ilerleyen Türk Metal Kırıkkalespor, kendi evinde Azatlıspor karşısında üç puanı üç golle aldı.

 

 

Fikret Karabudak Stadında oynanan karşılaşmayı İstanbul Bölgesinden Murat Yaroğlu yönetti. Karşılaşmaya her ne kadar TM Kırıkkalespor başlasa da, ilk tehlikeli pozisyona konuk ekip Azatlıspor girdi. Karşılaşmanın 4’üncü dakikasında konuk ekip kullanılan korner sonrası karambolde kalan topu Tamer değerlendiremedi. Karşılaşmanın beşinci dakikasından sonra karşılaşmaya ağırlığını koyan TM Kırıkkalespor, Uğur ile gole yaklaştı ancak top üst direkten auta çıktı. Karşılaşmanın 25’inci dakikasında orta alanda Baskhim7in ara pası ile topla buluşan Serdar, sol çaprazda bulunan Uğur ile topu buluşturdu. Sol çaprazdan kaleye sert bir şut atan Uğur, kaleci İsmail’in topu elinden kaçırması sonucu TM Kırıkkalespor’u 1-0 öne geçirdi.

 

İLK YARI 2-0

Karşılaşmanın 27’nci dakikasında bu kez sahneye Orhan Gazi çıktı. Muhammet Ali Kızılkaya’nın kullandığı korner vuruşunda arka direkte topla buluşan Organ Gazi, düzgün bir vuruş ile TM Kırıkkalespor’u 2-0 öne geçirdi. Farkı üçe çıkarmak için organize ataklar geliştiren TM Kırıkkalespor, karşılaşmanın 39’uncu dakikasında Uğur-Serdar-Orhan Gazi arasında kurulan üçgen sonrası Uğur’u ceza sahası içinde topla buluşturdular. Caza sahası içinde Uğur, topu arka direğe orta kesti ancak defans topu kornere gönderdi. İlk yarıda başka gol olmazken, karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 TM Kırıkkalespor üstünlüğü ile sona erdi.

 

BİR DAKİKADA 2 KIRMIZI KART

İlk yarının 10’uncu dakikasından sonra ağırlığını arttıran TM Kırıkkalespor ikinci yarıda da kaldığı yerden devam ederek başladı.  Karşılaşmanın 59’uncu dakikasında sol kanattan Muhammet Ali Kızılkaya’nın ortasında Serdar arka direkte kafa vuruşu ile topu altı pas içine indirmek istedi. Fakat defans oyuncusu Kürşat topu eliyle kesince karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Serdar takımının 3’üncü golüne imza attı. Üçüncü golün ardından oyundan düşen konuk ekip oyuncuları bir pozisyonda hakeme itiraz edince 62’inci dakikada ilk önce Murat kırmızı kart gördü. Karara itiraz eden Burak on saniye içinde gördüğü iki sarı kart ile kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bıraktılar.

 

CANSIN VE BASKHİM DİREKLERİ NİŞANLADI

Rakibin eksik kalması ile birlikte geliştirilen organize ataklarla farkı açmak istedi ancak hem defans oyuncuları hem de kale direkleri farkın artmasına izin vermedi. Karşılaşmanın 75.dakikasında ceza sahası dışından Adem’in sert şutu kaleci İsmail tarafından kornere çelindi. 77’nci dakikada dakika da Osman müsait pozisyonda kaleciyi nişanladı. 83’üncü dakikada Cansın’ın pasında topla buluşan Osman yine mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Karşılaşmanın son beş dakikasında iyice baskı kuran TM Kırıkkalespor, 85’inci dakikada ceza sahası dışından Cansın’ın şutu üst direkten döndü.  89’uncu dakikada Bashkim’in ceza sahası dışından çıkarttığı sert şut yine üst direkte patladı. Karşılaşmadra başka gol olmazken, karşılaşma 3-0 TM Kırıkkalespor üstünlüğü ile sona erdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x