GündemKırıkkaleManşetSpor

Uğur, 12’den vurdu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta ilimizi temsil eden Türk Metal Kırıkkalespor, Kayseri Şekerspor’u kendi evinde 12’nci dakikada Uğur Kütük’ün attığı gol ile 1-0 mağlup etti.

 

İLK TEHLİKELİ ATAK KONUK EKİPTEN

Haftaya 12 Puan ile 3’üncü sırada giren temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, kendi evinde Kayseri Şekerspor’u konuk etti. Hafta içi olmasına rağmen Kırıkkaleli sporseverler, Fikret Karabudak Stadını doldurdu. Karşılaşmayı izlemeye Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Rıfat Ünlü, ASKF Başkanı Sırrı Zengin’de tribünden izledi. Karşılaşmanın ilk vuruşunu temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor yaptı. Karşılaşmanın ilk tehlikeli posisyonu konuk ekipten geldi. Ceza sahası dışında frikik kazanan konuk ekip, Hakan Şahin ile gol aradı.

 

UĞUR KAFA İLE ATTI

Duran topu iyi kullanan Şahin’in topu direkten döndü. Pozisyonun ardından etkili bir oyun sergileyen ekibimiz 8’inci dakikada Bahri ile frikik kazandı. Ön direğe gönderilen duran topu konuk ekibin defansı topu taca attı. Arka arkaya pozisyon bulan ekibimiz 10’uncu dakikada duran toptan gol aradı ancak konuk takımın defans oyuncuları topun fileler ile buluşmasına yine izin vermedi. Karşılaşmanın 12’nci dakikasında korner kazanan temsilcimiz, korneri Ali Serhat Özdemir ile kullandı. Özdemir’in ön direğe gönderdiği topu iyi takip eden Kaptan Uğur Kütük, güzel bir kafa vuruşu ile temsilcimiz 1-0 öne geçti. Golün ardından farkı ikiye çıkarmak isteyen ekibimizin iyi oyununa engel olamayan konuk ekip ilk değişikliğini 33’üncü dakikasında yaptı. Etkili oyununu sürdüren temsilcimiz, sol kanattan Bahrinin açtığı ortada Uğur ceza sahası içinde topla buluştu.

 

FERDİ’NİN ŞUTU DİREKTEN DÖNDÜ

Topu güzel kontrol eden Uğur, güzel bir pasla Ferdi’yi top ile buluşturdu. Kaleye sırtı dönük olan Ferdi, güzel dönüşü ile topu filelere göndermek istese de top dikekten döndü. İlk yarının bitmesine kısa bir süre kala farkı ikiye çıkartmak isteyen temsilcimiz, karşılaşmanın 43’üncü dakikasında sağ kanattan Cansın ile atak geliştirdi. Cansın iki rakibini çalım ile geçerek ceza sahası içine girdi. Ceza sahası içinde açısını kaybeden Cansın, topu kalecinin solundan fileler ile buluşturmak istedi fakat rakip kaleci ikinci gole engel oldu. Karşılaşmanın hakemi ilk yarıya en az 2 dakika ilave süre ekledi. İlk yarının uzatma dakikalarında da ikinci golü arayan temsilcimiz, kanatlardan gerçekleştirdiği atakları Ferdi ve Uğur ile buluşturamayınca, karşılaşmanın ilk yarını 1-0 temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi.

 

İKİNCİ YARI KAPANDIK

İkinci yarıya da etkili başlaması beklenen temsilcimiz, daha sakin oyun sergilemek istedi ancak konuk ekip beraberlik için baskı kurmaya çalışınca, temsilcimiz ikinci yarı kapanık bir oyun sergiledi. Konuk ekibin baskılı oyununun ardından oyun kurmakta zorlanan ekibimiz ilk değişikliğini 54’üncü dakikada yaptı. Bahri’nin yerine Muhammet Ali Kızılkaya oyuna girdi. Orta alanda baskı kurmak isteyen ekibimiz istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Karşılaşmanın 55’inci dakikasında Veysi rakibine yaptığı faul ile sarı kart gördü.

 

2 DAKİKADA KIRMIZI KART

Konuk ekip orta alanda kurduğu baskılı oyunu gol ile süslemek istedi. Riskleri yavaş yavaş oyuna alan konuk ekip, ikinci oyuncu değişikliğini 71’inci dakikada yaptı. Etkisini iyce arttıran konuk ekibe karşılık ekibimiz, uzun toplan ile kontra atak sergiledi. Arka arkaya, Muhammet, Uğur ve Ferdi ile kontra atak yakalayan ekibimiz, son vuruşlarda sıkıntı çekince ikinci golü bulamadı.  Karşılaşmanın 81’inci dakikasında Medet, Cansın’ın yerine oyuna girdi. İkinci yarı etkili bir oyun sergileyemeyen ekibimizde oyuna ikinci yarıda giren Medet 88’inci dakikada ilk sarı kartını gördü. Karşılaşmanın 89’uncu dakikasında meydana gelen faul porsiyonunda topu dışarı atan Medet ikinci sarı kartını görerek kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın hakemi 6 dakika uzatma gösterdi. Ekibimiz son 7 dakika on kişi karşılaşmaya devam etti. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde gol olmayınca, ekibimiz karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

 

Uğur, 12’den vurdu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Uğur, 12’den vurdu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Uğur, 12’den vurdu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu