Siyaset

Ulaş Emre Demirel, Belediye Meclis Üyeliği’ne talip

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala il genel ve belediye meclis üyesi aday adayları belli olmaya başladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala il genel ve belediye meclis üyesi aday adayları belli olmaya başladı.


BİZİM ULAŞ
Bu adaylardan biri de Kırıkkale’nin genç siyasetçilerinden, CHP Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Emre Demirel oldu. Demirel yaptığı açıklamada, “Sevgili dostlar, kıymetli yol arkadaşlarım ve çok değerli büyüklerim; gecemi gündüzüme katarak bayrak asıp, afiş yapıştırıp, broşür dağıtarak içine girdiğim, 18 yaşında resmi olarak üye olduğum Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif rol almış bir yoldaşınızım. 15 yaşımda CHP Lise Örgütleri Halkçı Liseliler İl Başkanlığı, 16 yaşımda Halkçı Liseliler Genel Başkan Yardımcılığı, 18 yaşımda Halkçı Liseliler Genel Başkanlığı yaparak genel merkezimizde memleketim Kırıkkale’yi en güzel şekilde temsil etmeye çalıştım.”

“Emeğin en yüce değer olduğunu bilen bir yoldaşınız olarak, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Cumhuriyet Halk Partisi’ni Kırıkkale’de en iyi şekilde temsil etmek üzere, gençliğimden almış olduğum güç ve azim ile doğduğum, sokaklarında büyüdüğüm Kırıkkale’mize hizmet etmek istiyorum. Daima onurunu ve gururunu yaşadığım Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsil etme heyecanı ile çıkmış olduğum bu yolculukta siz değerli büyüklerimin, kardeşlerimin ve hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Demirel, Belediye Meclis Üyeliği’ne talip - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Demirel, Belediye Meclis Üyeliği’ne talip – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x