Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

Ülke sınırlarını aşan başarı

Kırıkkaleli inşanı Özkan Öcal Almanya Köln’de büyük bir yatırıma imza attı. 2019’da İzmir’de kurularak Türkiye genelinde 5 şube ve 12 ilde faaliyet gösteren Proservıce Global A.Ş. 6. şubesini Almanya Köln şehrine açarak büyük bir adım attı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli iş insanı Özkan Öcal Almanya Köln’de büyük bir yatırıma imza attı. 2019’da İzmir’de kurularak Türkiye genelinde 5 şube ve 12 ilde faaliyet gösteren Proservıce Global A.Ş. 6. şubesini Almanya Köln şehrine açarak büyük bir adım attı.

BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Kalite kontrol alanında hizmet veren Proservıce Global A.Ş. şirketi Ülkemizde’de Arçelik, Vestel, Türk Traktör, Borusan Mannesmann, B/S/H gibi sanayi devleriyle çalışıyor. 2022 yılı sonunda 350 personele ulaşan şirketin 2023 personel hedefinin 500 olmasını hedeflediğini belirten şirketin CFO’su olarak görev yapan Kırıkkaleli Özkan Öcal yakın zamanda Türkiye’de yerli otomobil TOGG ile ilgili de büyük bir çalışmayı hedeflediklerini açıkladı.

EĞİTİM YATIRIMLARI

Aynı zamanda eğitim sektöründe de yaklaşık 20 yıldır hizmet veren Kırıkkaleli iş insanı Özkan Öcal bu yıl Ankara’da da Mevaşehir Koleji gibi büyük bir koleji de faaliyete geçiriyor. Mevaşehir yönetim kurulu Başkanı Özkan Öcal Ankara’da bu yıl faaliyete geçecek kolejde 100’e yakın personel istihdamının gerçekleşeceğini belirterek Ülkemize eğitim alanında  katma değer sağlamanın ve yüzlerce insan istihdam etmenin gururunu yaşadığını belirtti. Kırıkkaleli başarılı iş insanı Öcal, Çankırı final okullarının da kurucusu ve genel müdürlüğü görevini sürdürüyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x