Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ülkü Ocaklarında görev değişimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Ali Gençtürk, 3 yıldır devam ettiği başkanlık görevini Tolgahan Toraman’a devretti.

GENÇTÜRK, MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK’ÜN DANIŞMANI OLDU

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün danışmalığına atanan Ali Gençlik, Ülkü Ocakları Kırıkkale Başkanlığı görevini Tolgahan Toraman’a devretti. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un da katıldığı devir teslim töreninde Tolgahan Toraman resmen Ülkü Ocakları’nın Kırıkkale İl Başkanı oldu. Törende bir konuşma yapan Ali Gençtürk,  “3 yılı aşkın süredir yürütmekte olduğum şereflerin en büyüğü olan Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı Görevimi, Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Bey’in talimatları doğrultusunda il ocak yöneticimiz Tolgahan Toraman Başkanımıza devretmiş bulunuyorum. Birlikte görev yaptığım değerli yöneticilerim ve tüm dava arkadaşlarıma, yiğitler yiğidi bozkurtlara, yüz akımız asenalarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Yüce Allah her birinden ayrı ayrı razı olsun. İstemeden de olsa kalbini kırdığım olduysa haklarınızı helal ediniz. Benim hakkım olan varsa helal-i hoş olsun. Ülkü Ocakları Kırıkkale il Başkanlığının her daim bir nefer olarak emrindeyim.”dedi.

BAYRAK TOLGAHAN TORAMAN’DA

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’da, “Bu gönül seferberliği bir bayrak yarışıdır. Zaman içerisinde sürekli bu devir teslimleri yapılacaktır. Ali Gençtürk kardeşimizden 3 yıl boyunca yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Allah razı olsun. Görevi devralan Tolgahan Toraman kardeşimize de yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini Ali Gençtürk’ten devralan Tolgahan Toraman, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.Törene çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x