Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ülkü Ocaklarında Kan Değişimi

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanlığını 3 yıldır yapan Tuner Alp Tekin görevini Cemal Piliç'e teslim etti. Kırıkkale Ülkü Ocaklarında gerçekleştirilen görev teslim törenine Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı katıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanlığını 3 yıldır yapan Tuner Alp Tekin görevini Cemal Piliç’e teslim etti. Kırıkkale Ülkü Ocaklarında gerçekleştirilen görev teslim törenine Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı katıldı.

ÜLKÜDAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM

Tuner Alp Tekin yaptığı açıklamasında “Şehitler makamı diye iman ettiğimiz bu kutsal görevi, layık görüldüğüm 5 Ağustos 2019 tarihinden itibaren ifa etmeye çalıştım. Zor, zahmetli ve meşakkatli davamızı ecdadımızın emaneti bildik. Bizler de, tıpkı ecdadımız gibi, bu davayı yeni nesillere aktarmaya kanımızın son damlasına kadar çalışacağız, demiştik ve bu bayrak yarışını bir adım ileriye götürmek için elimizden geldiğince “Gece uyumadan, gündüz yorulmadan” çalıştık, çabaladık. Yaklaşık  3 yıldır sürdürdüğümüz bu kutlu bayrak yarışında desteklerini ve çalışmalarını esirgemeyen tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ederim.”dedi.

RABBİM KILICINI KESKİN EYLESİN

“Ülkü Ocakları Genel Başkanı’mız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi’nin takdirleri, Genel Başkan Yardımcı’mız Sayın Ömer Şanlı’nın katılımlarıyla Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı görevini teslim alan Cemal Piliç Başkanımıza başarılar diliyorum. Görev yaptığım süre boyunca desteklerini bizlerden esirgemeyen MHP MDK Başkanımız MHP Kırıkkale milletvekilimiz Sayın Halil Öztürk Beyefendi’ye tüm Ülküdaşlarım adına ayrıca teşekkür ederim. Türklük şuur ve gururu, İslam ahlak ve faziletini şiar edinen, Türk-İslam Aleminin göz bebeği Ülkücü harekete hizmet etme yolunda Cemal Piliç Başkan’ımızın her daim yanında ve destekçisi olacağız Allah’ın izniyle. Rabbim kılıcını keskin eylesin.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x