Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Ülkücüler şehitliği temizledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mevlid Kandili nedeniyle şehitlik ziyaretinde bulundu.

‘PEYGAMBERİMİZİ İYİ ANLAMALIYIZ’

Şube Başkanı Serkan Tunçbilek yapılan etkinlikle ilgili şu açıklamalarda bulundu; “ Mevlit Kandili ya da Veladet Kandili Dinimiz İslam’ın Güzeller güzeli Peygamberi Hz. Muhammed’in(sav) doğum günü olan Rebiülevvel ayının 11.sini 12.sine bağlayan gece olarak kutlanır. Peygamberimizin dünyaya gelişinin 1443 üncü senne-i devriyesini, Ocak ayının 12 inci günü akşamı onun ümmetine yakışır tarzda ihya edeceğiz İnşAllah. Cenab-ı Hak  Peygamberimiz (s,a,v) efendimizin  dünyaya gelişinin  sene-i  devriyesini İslam allemi için hayırlara vesile kılsın.. Ümmeti Muhammedin yeniden Kur’anda buluşmasına, birlik ve beraberliğin kavi hale gelmesine vesile olsun. Rab’ımız bizleri tefrikadan, fitne ve fesattan muhafaza eylesin. Peygamberimizi anarken anlamayı, anladığımızı da en iyi şekilde yaşamayı Mevla’mız  bizlere nasip etsin.

TEMİZLİK YAPTILAR

Kırıkkale Ülkü Ocakları olarak bizde bugünün anlam ve öneminden dolayı Kırıkkale Şehitliğini ziyaret ettik. Şehitlik ziyaretimizde şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okuyarak dualar ettik. Şehitliğimizde temizlik yaptık. Ardın Kırıkkale’den şehit olmuş Ülkücü Şehitlerimizin kabirlerini birer birer ziyaret ettik ve onların kabirleri başlarında da Kuran-ı Kerim okuyarak Ruhlarına dualar ettik. Cenab-ı ALLAH okuduğumuz Kuran-ı Kerimleri ve duaları kabul eylesin. Şehitlerimizin Ruhlarını Şad Mekanlarını Cennet eylesin”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu