Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Pekdoğan esnaf gezisinde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, hafta sonu esnaf ve vatandaşlar ile buluştu. Esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Adayı Pekdoğan’a ilgi büyüktü.

‘BAŞKAN GÖRMEK İSTİYORUZ’
Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ve gittiği her yerde vatandaşların yakın ilgisiyle karşılanan Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ın esnaf gezisine MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, MHP Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, MYK Üyesi Av. Halil Öztürk ve partililer eşlik etti. Kendilerini ziyaret eden Pekdoğan’a teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar, Pekdoğan’ı başkan olarak görmek istediklerini söylediler.

‘İSTEKLERİ DEĞERLENDİRECEĞİZ’
Başkan Adayı Pekdoğan, 30 Mart 2014 tarihinde geçleşecek olan yerel seçimler için esnaf ziyaretinde bulunduklarını belirterek, esnaflardan gelen istekleri değerlendireceklerini söyledi. Zafer Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Adayı Pekdoğan’ı caddede gören vatandaşlar sık sık durdurarak yaklaşan seçimler için başarılar dilediler.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu