Manşet

Üniversite Sağlık Görevlileri Pazarcıkta

Üniversitemizden Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine giden sağlık ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Üniversitemizden Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine giden sağlık ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Çarşamba günü Üniversitemizden uğurlanan ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turgut Deniz’in başkanlığındaki 13 kişiden oluşan sağlık ekibinin kurduğu çadır hastanede 78. saatte göçükten çıkarılan anne ve 2 çocuğun tedavisi başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Depremzedelerin kontrolleri devam ettiğini bildiren Başhekim Prof. Dr. Turgut Deniz tüm ekiplere üstün çabalarından dolayı teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan da “sağlık personelimizin oradaki büyük yaraya küçük de olsa bir merhem sürmüş olmasından, insanların derdine derman olmasından fevkalade mutluluk duyuyoruz. Emeği geçenlere, yardım faaliyetimize katkı verenlere, yardımları oraya taşıyan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bize ihtiyaç kalmadığı söyleninceye kadar vardiyalı olarak ekiplerimizi göndermeye devam edeceğiz. İkinci 15 kişilik ekip 12 Şubat Pazar günü yola çıkacak. İlk ekip ile yer değiştirecek. Arkadaşlarımıza ve bölgedeki tüm ekiplere Allah kolaylık versin” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x