EğitimManşet

Üniversiteden kayıt yenileme çağrısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü, öğrencilere kayıt yenileme çağrısında bulundu.

Yeni öğrencilerin kaydı otomatik yapılacak

Yapılan duyuruda şu bilgilere yer verildi; “Üniversitemize yeni kayıt yaptıran 1. Sınıfa başlayacak öğrencilerimizin kayıtları Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından otomatik olarak yapılacaktır. Halen üniversitemize devam eden Ara Sınıf öğrencilerimiz kayıt yenileme işlemlerini online olarak yapabileceklerdir. Kayıtlar 10 Eylül 2014 tarihinde başlayıp 12 Eylül 2014 24.00’da sona erecektir. Online ders kaydı http://obs.kku.edu.tr/ adresinden yapılabilecektir. (Açıklama: Öğrenci girişinden sayfanıza girin, Ders ve Dönem İşlemlerinin altında bulunan DERS KAYIT menüsüne tıklayarak kayıt işlemini tamamlayınız)

Harç ücreti yatırılacak

Kayıt yenileyecek İkinci Öğretim, Uzaktan Öğretim, Normal Öğretim öğrencisi olup dönem uzatanlar, Enstitü ve Yurt dışı öğrencilerimiz, TC Kimlik Numaralarını kullanarak Akbank Şubelerinden Öğrenim ücretlerini (Harç) yatırabileceklerdir. Ayrıca Öğrenim Ücretini; Normal öğrenim ön lisans okuyanlarda 5. Yarıyıl ve sonraki yarıyıllara uzatanlar ve normal öğrenim lisans okuyanlarda 9. Yarıyıl ve sonraki yarıyıllara uzatanlar ödeyeceklerdir. Ders kaydının yapılabilmesi için öncelikle öğrenim ücretlerinin yatırılması gerekmektedir.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu