Yaşam

Unutulmayacak Uçuş Deneyimi

Dünya’nın benzersiz güzellikleri arasında yer alan peri bacalarının, büyüleyici manzarasında gerçekleştirilen Kapadokya balon turu yurt içi, yurt dışı fark etmeksizin oldukça ilgi görmektedir. Kapadokya balon turunu gerçekleştiren birçok firma vardır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Unutulmayacak Uçuş Deneyimi

Dünya’nın benzersiz güzellikleri arasında yer alan peri bacalarının, büyüleyici manzarasında gerçekleştirilen Kapadokya balon turu yurt içi, yurt dışı fark etmeksizin oldukça ilgi görmektedir. Kapadokya balon turunu gerçekleştiren birçok firma vardır. Eşi benzeri olmayan bu etkinliğe katılmak için firma ile iletişim kurarak en uygun fiyatı alabilir ve eğlence ve macera dolu detaylar hakkında bilgi alabilirsiniz. Kapadokya balon fiyatları firmalara ve hizmetlerine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Genel fiyat politikasında çocuklar da tam ücrete tabi tutulmaktadır.

Balon sepetleri yaklaşık 20 – 28 kişilik olup arzu edenlere 2 kişilik balonlar ayarlanabilmektedir. Özel anlarınızı eşsiz manzara karşısında fotoğraflar çekerek ölümsüzleştirebilirsiniz. Bir saat süren uçuş deneyimini yaşamak için daha fazla beklemeyin. Yaz kış fark etmeksizin hava durumuna bağlı olarak hizmet sağlayan balon turları bulunmaktadır. Sivil havacılık denetiminde gerçekleştirilen uçuşlar da güvende hissedebilir rahat olabilirsiniz. Gökyüzünün renk şölenini daha yakından görmek için tavsiye edilen uçuş saatleri güneş doğumu ve güneş batışıdır.

Kapadokya Aktivite Çeşitleri

Kapadokya’nın benzersiz doğa harikası güzelliklerine farklı aktiviteler ile de şahit olabilirsiniz. Vadileri, volkanik oluşumları ve peri bacalarını gezerken oldukça etkileneceksiniz. Balon turları dışında;

  • Araç Kiralama
  • ATV Turu
  • At Turu
  • Türk Gecesi
  • Jeep Safari

Aktiviteleri de yer almaktadır. Her aktivitenin kendine has eğlencesi vardır. Aktiviteler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için firma ile iletişime geçebilir, web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x