Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Üşüyen bir yüreği de sen ısıt

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin İmam Hatip Anadolu Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi tarafından başlatılan “Üşüyen Bir Yüreği de Sen Isıt” yardım kampanyasına öğrenciler ve Keskin halkı büyük ilgi gösterdi.

KESKİN’DEN TAM DESTEK
Keskin İmam Hatip Anadolu Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi tarafından koordine edilen Halep için başlatılan kıyafet yardımına Keskin halkı kayıtsız kalmayarak büyük bir destek verdi. Okul yöneticileri Suriye’de yaşanan olumsuz gelişmelere tepkisiz kalmamak ve yardım yapmak istedikleri hatırlatarak Halep’e gönderilmek üzere kıyafet yardımı kampanyası başlattıkları söyledi.

YARDIM SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK
Keskin İmam Hatip Anadolu Lisesi öncülüğünde yapılan kampanya hakkında bilgi veren Okul Müdürü Haluk Özdemir, “Son zamanlarda Suriye’de yaşananlardan sonra ülkemizde her konuda bir yardım seferberliği başladı. Bunu da hem bizler hem gençler medyadan sosyal medyadan şahit oluyorlar. Keskin’deki okullar olarak bizde bu duruma hassasiyet gösterelim ve bir şeyler yapalım istedik” diye konuştu.

HALEP BİZİ EĞİTİYOR
Son olarak Müdür Özdemir,  ‘Bir Üşüyen Yüreği de Sen Isıt ‘ sloganıyla başlatılan Halep için kıyafet yardımına destek veren tüm Keskin halkına teşekkür ederek, “Halep bizi eğitiyor. Bizde unutmaya başladığımız uhuvveti kardeşliği bir araya gelme duygumuzu ortaya çıkardı. 15 Temmuzda filizlenen birliktelik fidanı hızla büyüyor. Bir olmaya beraber olmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x