Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Uyuşturucuyla mücadele kararlılıkla devam etmeli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kısa bir süre önce Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı görevine gelen Tolgahan Toraman ve ülkücü gençler Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz’a tanışma ziyaretinde bulundu. Başkan Toraman, Kırıkkale valiliği öncülüğünde başlatılan uyuşturucuyla mücadele çalışmasının yanında olduklarını, mücadelenin kararlılıkla devam etmesini temenni ettiklerini söyledi.

DESTEK VERİYORUZ

Kırıkkale Ülkü Ocakları yöneticileri, Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un uyuşturucu ile mücadele konusunun takipçisi olduklarını, mücadelenin aynı kararlılıkla devam etmesini beklediklerini ilettiler.  Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tolgahan Toraman bu mücadelenin önemli olduğunun vurgusunu yaparak, bir platform kurarak tüm Kırıkkaleli hemşerilerimizle birlikte eş zamanlı çalışacağız. Bu konuda sayın valimize bize destek vereceğini söylemesi bizleri mutlu etmiştir. Sayın valimize bizleri misafir ettiği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x