Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Uzelli’den dev konut projesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALELİ İŞADAMI ÇAYYOLUNA YAPTIĞI YENİ YATIRIMLA ANKARA’DA YENİ BİR CAZİBE MERKEZİ OLUŞTURUYOR

 

Kırıkkale’de hizmete sunduğu çağrı merkeziyle 1200 kişiyi istihdam eden, yaptırdığı okullarla eğitime büyük katkı sunan ve her yıl binlerce aileye gıda ve giyim yardımıyla yüzleri güldüren Kırıkkaleli işadamı Recep Uzelli, şimdi de Uzelli Yapı ile Ankara’da Çayyolu’nun merkezini yeniden inşa ediyor. Proje başta Ankara olmak üzere Kırıkkale gibi çevre illerden de büyük ilgi görüyor.

KIRIKKALE SEVDALISI

Kırıkkale’de gereç yaptığı yatırımlarla, gerekse sosyal sorumluluk projeleriyle ihtiyaç sahibi ailelerin ve öğrencilerin yüzünü güldürmesiyle adından sıkça söz ettiren Kırıkkaleli işadamı ve Teleses Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli yine prestijli bir projeye daha imza atıyor. Yardımsever işadamı Uzelli, Kırıkkale’de 1200 kişinin istihdam edildiği Çağrı Merkezi, Babası ve Annesi adına Okullar, Keskin ilçesine Güneş Enerji Santrali kurmuştu. Kırıkkaleli işadamı Uzelli şimdi de temelleri 2016 yılında atılan Ankara Çayyolu’daki dev projede 3 Tovers Bir alışveriş merkezinin bulunduğu Projede artık sona geliniyor. Temeli atıldığı ilk günden itibaren ilgi uyandıran projeye Başkent Ankaraların olduğu kadar Kırıkkale’liler tarafından da ilgi görüyor. Dev projeyle ilgili bilgiler veren Teleses Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, “Türkiye’nin gelişen nüfusu ile birlikte yıllık konut ihtiyacı 700 bin adet civarında. Kentleşmenin artması ile birlikte insanların hayatları daha çok evlerinde ve ofislerinde geçmektedir. Bizde Teleses olarak 2014 yılında Uzelli Yapı A.Ş. yi kurduk. Kuruluş felsefemizde kent insanına kaliteli zaman geçirebileceği konforlu yaşamsal mekanları sunarken, alışveriş ve iş mekanlarını da bununla entegre etmektir” diye konuştu.

SATIŞLARI BAŞLADI

Projeyle ilgili detayları da paylaşan İşadamı Uzelli “Teleses olarak geçmişte yaptığımız konut projelerindeki edindiğimiz tecrübeleri Uzelli Yapı A.Ş.’de kurumsal bir çerçeveye taşıdık. Konut, rezidans, cadde AVM ve ofis olarak planladığımız Çayyolu projemiz, Ankara‘nın en değerli konumunda, Çayyolu’nun merkezinde, şehrin en seçkin insanları için konforlu bir yaşam tarzı vadetmektedir. Sosyal alanları ve park yerleri ile birlikte Çayyolu’nun en büyük, karma konut projesinin 2016 Ekim’de temeli atılmıştı. Bugün projemizde önemli bir yol kat ettik. Satışlarımız başlamıştır” dedi.

HABER MERKEZİ

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x