GündemKırıkkaleManşet

Vali Kolat’tan PTT Müdürlüğü’ne Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

PTT’nin 175. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Vali Ali Kolat, PTT Baş Müdürü Nuri Muhammet Polat’ı makamında ziyaret etti.

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

Ziyarette, Vali Ali Kolat’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar da bulundu. Vali Kolat, PTT’nin 175. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle PTT Müdürünü ve çalışanlarını tebrik etti. Vali Ali Kolat, PTT’nin geride bıraktığı 175 başarılı yılın haklı gururu yaşadığını ifade ederek, kurumların haberleşme ve iletişim alanında yaşanan gelişmelere paralel olarak, değişim ve gelişim içerisinde hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.  PTT’nin 175.’inci Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla, 175.inci sırada işlem yapan Enes Sakallı isimli üniversite öğrencisine, Vali Ali Kolat tarafından çeşitli hediyeler verildi. Daha sonra, Vali Kolat ve beraberindeki heyet PTT Müdürlüğünü gezerek incelemelerde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu