Gündem

Vali Makas’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kırıkkale Valiliği görevine atanan Mehmet Makas’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Yargıtay Üyesi İsmail Ulukul, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırıkkale Engelliler Koordinasyonu Başkanı Bekir Akdeniz, Vatandaş İbrahim Aydoğdu, Erzurum İl Müftüsü Dr. Rüstem Can, Memur Sen Kırıkkale İl Başkanı Yasin Pekuz,  Diyanet Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat Çiğdemtepe, Başkan Yardımcısı Berat Güleç, Ulaştırma Memur Sen Kırıkkale Şube Başkanı Hüseyin Eldemir, TOÇ Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı Hacı Yılmazer, BEMBİR SEN Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut, BAYINDIR Sen Kırıkkale Şube Başkanı Mehmet Köksal, Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TKDK Ankara İl Koordinatörü Dr. Mehmet Ali Çakal, Erzurum/İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun ve Vatandaş Köksal Karademir Vali Makas’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Misafirleri ile bir süre görüşen Vali Makas, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu