Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Vali Tekbıyıkoğlu, Keskin TOBB Meslek Lisesini gezdi

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Keskin’de yapımı tamamlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Keskin’de yapımı tamamlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

OKULDA BİR DİZİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yeni yapılan Keskin TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Okulun çok amaçlı salonlarını, destek eğitim odalarını, derslikleri, laboratuvarları, müzik ve mesleki atölyelerde incelemelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu’na, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Arslan, Kaymakam Tunahan Çil ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım eşlik ederken ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu. İncelemelerinin ardından Vali Tekbıyıkoğlu, Keskin Belediye Başkanlığına geçerek Belediye Başkanı Dede Yıldırım’ı ziyaret etti.

BELEDİYE BAŞKANI YILDIRIM’DAN TEŞEKKÜR

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım “Kırıkkale Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu, İlçemiz’de yapımı tamamlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Yeni yapılan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin çok amaçlı salonlarını, destek eğitim odalarını, derslikleri, laboratuvarları,  müzik ve mesleki atölyelerde incelemelerde bulunan Valimize, Kırıkkale Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Keskin Kaymakamız Tunahan Çil eşlik ederken ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu. İncelemelerin ardından Valimiz Belediyemizi ziyaret etti. İlçemizde bir dizi ziyaretlerde bulunan Valimize teşekkür ederiz” diye konuştu. HABER: Şeyma Fidan

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x