Gündem

Valorant Hile Kodları

Valorant hile kodları özel oyunlarda çalışan kodlardır. Çoğu kişi bu kodların nasıl aktif edildiğini merak eder.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Valorant hile kodları özel oyunlarda çalışan kodlardır. Çoğu kişi bu kodların nasıl aktif edildiğini merak eder. Birkaç ayar yapılmadan, bu kodların aktif edilmesi çok zordur. Bu ayarları yaptıktan sonra, valorant hile kodları, aktif hale gelecektir. Volarant özel oyunu kurulum öncesi mutlaka ayarları yapmak gerekir. Bunun haricinde oyuna girdikten sonra da yapılması gereken bir kaç star vardır. Hileli oyun için, bunlar kesinlikle gerekir. İlk olarak giriş yaptıktan sonra hileler açık sekmesinin aktif edilmesi gerekir. Daha sonra, oyun açılır.

Menüden hileler açık ayara getirilir. Satın alma aşaması vardır. Bu aşamanın sonunda bütün yetenekler sınırsız olarak kullanılır. Oyunu duraklamaya almak demek, oyun süresinin dolması demektir. Böyle bir durum da oyun yeniden başlatılır. Valorant hile ancak bu şekilde aktif edilir. Bunun dışında başka ve seçenekler olmaz.

Valorant Nasıl Bir Oyundur?

Valorant bir oyundur. Bu oyun ilk kez piyasaya 2 Haziran 2020 tarihinde çıkmıştır. Riot Games firması piyasaya sürmüştür. Bir aksiyon türü oyundur. Nişancı oyunudur. Oyun ilk çıktığı günden bu yana birçok kişi tarafından beğeni toplamıştır. Etkisi büyük olmuştur.

Oyunseverlerin, favori oyunlarından biridir. Bu kadar etkileşim olmasının sebebi de oyunun yapımcının yine çok sevilen oyunlardan biri olan, League of Legends oyununun yapımcısı olmasıdır. Realityc Heats sitesinden oyun hakkında detaylı bilgi alabilir, hile ile ilgili şeyleri öğrenebilirsiniz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x