GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

Vatandaşların sesine kulak verdik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Belediyesi tarafından kilitli parke taşı döşemesi devam ediyor. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, kış gelmeden 3-4 bin metrekare taş döşeyerek kardan yağmurdan ve çamurdan ilçe halkını kurtaracaklarını söyleyerek, “Bu yıl 15 bin metre kare yol yapmış olacağız” dedi.

 

ÇALIŞMALAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Sulakyurt’ta esnaf ve vatandaşların sesine kulak veren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının tam gaz devam ettiğini söyledi. İlçenin birçok mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bildik, yapılan çalışmayla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşacağını belirtti. Merkez camii ve Camii Çeşmesi etrafı yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bildik, “Yapılan çalışmalar ile birlikte ilçemiz güzel bir görünüme kavuşacak. Bu çalışmalar esnasında esnaf ve vatandaşlarımızın da bizlere yardımcı olmasını diliyoruz. Sadece bu caddede değil ilçenin birçok noktasındaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” diye konuştu.

 

VATANDAŞLARIN SESİNE KULAK VERDİK

Vatandaşların sesine kulak verdiklerini belirten Bildik, “ Vatandaşlarımızın seçimden sonra bizlere ilettikleri sorunları bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Bizler de bizlere iletilen sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sabahın erken saatlerinden itibaren hem esnaf ziyareti gerçekleştiriyoruz hem de çalışmaları yerinde denetliyoruz” Merkez camii ve Camii Çeşmesi etrafı yol yapım çalışmalarının çok hızlı bir şekilde sürdüğünü dile getiren Bildik, “Mümkün olan en kısa zamanda buradaki çalışmaları tamamlayıp vatandaşın hizmetine sunmayı arzuluyoruz. İnşallah en kısa süre içerisinde bitmiş olacak. Ekip arkadaşlarımızın hepsine çok teşekkür ediyoruz “ dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu